Fortsätt till huvudinnehåll

Sätt färg på tillvaron - så här enkelt gör du en personlig fondvägg!

Fixa en läcker fondvägg med färg och metallic-vinyl!

Fixa en läcker fondvägg med färg och metallic-vinyl! Ett snabbt (och billigt) DIY-projekt med lyxigt resultat.

Den här månaden har jag tagit ut svängarna lite från det vanliga papperspysslet och gett mig på det stora färgsortimentet hos Hobbyworld.se! Jag har en liten vägg hemma som jag har velat fixa till ett tag och nu tog jag äntligen tag i det. Och det var så enkelt så att jag började undra hur det kom sig att jag inte gjort det tidigare! 

Fondvägg med geometriskt mönster i tre enkla steg!

 • Jag började med att tvätta av väggen ordentligt. Om man vill vara riktigt noggrann, så spackla och slipa ner alla ojämnheter. Jag struntade i detta denna gång. Grundfärgen var också rätt okej, annars hade jag tagit en billig vit väggfärg och grundat med. 
 • Jag tog helt vanlig maskeringstejp och tejpade kors och tvärs tills jag var nöjd. 
 • Sedan målade jag fälten med Martha Stewart Crafts Satin akrylfärg. Den finns i MÄNGDER av olika kulörer. För mitt lilla projekt räckte småflaskorna gott och väl, jag fick till och med lite över. Jag målade två gånger, resultatet efter bara ett lager var minst sagt flammigt... 
 • När jag hade målat klart andra gången drog jag bort tejpen!

Det tog ca 3,5-4 timmar sådär från tvätt till färdigmålat, så ett alldeles perfekt projekt en lat söndagseftermiddag. 😊

Före/Efter-bild. En tråkig vitmålad vägg har blivit färgsprakande och inbjudande.

Väggen blev snygg som den var, men den kändes ändå lite... kall. Lite skola på något vis... Så för att få till en varmare känsla skar jag ut mönster i blank guldvinyl. Guld gör sig så fint mot både det gröna och orange.

Motivation med glimten i ögat. Ta vara på varje chans att le!

En snygg punktmönstrad mandala; ett litet helsike att sätta upp, men resultatet är klart värt det!

Den fina punktmönstrade mandalan var ett åbäke att sätta upp! Alltid var det någon liten prick på rymmen, men resultatet är klart värt det.

Materialet hittar ni förstås hos Hobbyworld.se!


Kommentarer

 1. SEASONS GREETINGS!!!


  INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
  Get $5,500 USD every day, for six months!

  See how it works

  Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
  Make up you mind before applying, straight deal...

  Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
  via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

  We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
  machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
  stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
  buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
  and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
  you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
  services, we are here for you anytime any day.

  Here is our price lists for the ATM CARDS:

  Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
  Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
  Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
  Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
  Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

  make up your mind before applying, straight deal!!!

  The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
  email address:::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
  Whatsapp:::::+31687835881

  Visit our Website for more Info: https://7anonymoushackers.wordpress.com
  ®

  SvaraRadera
 2. Haven't you heard about cyber hacking company blank ATM card and how other people had benefited from it? I am Williams vivian by name, i want to share a blog and forums on how to get real blank ATM card,thank to cyber hacking company who helped me with an already hacked ATM CARD and i was so poor without funds that i got frustrated. One morning as i was browsing on the internet, i saw different comments of people testifying of how cyber hacking company helped him from being poor to a rich man through this already hacked ATM CARD. I was skeptical if this was true, i decided to contact him to know if he is real he proved to me beyond all doubts that its was really for real so i urgently receive my blank ATM card. Contact his email cyberhackingcompany@gmail.com and today am also testifying on how cyber hacking company helped me. I never believed in it until the card was sent to me, which am using today Contact the company now and become rich. Email: cyberhackingcompany@gmail.com  ....

  SvaraRadera
 3. De 47,8 mm rolex klocka kopia svartbelagda rostfodralerna i Seiko Prospex SNJ029 och SNJ031 är mer än lite vilseledande. Liksom Tuna-serien fake rolex har dessa ett stort metallhölje som omger fodralet och ramen och, liksom tonfisken, har de mer kompakt slitage än måtten antyder. Det är inte att säga att det här är små fake Rolex klockor på handleden, men bärupplevelsen gör det möjligt för olika bärare att rimligt hantera närvaron i storleken rolex replica på Schwarzenegger. Detta stöds av de tunna extremt korta tapparna, vilket leder till en total tapp till 50,5 mm. Som rolex kopia sagt, på 14,5 mm tjocka med plattor sidor, är detta fortfarande bättre lämpad för att spåra en mördare främmande replika klockor genom den centralamerikanska djungeln än för att glida under klädmanchetter. Den övergripande formen är ganska fake rolex trogen mot den ursprungliga 80-talets H558, med de största förändringarna i form av mycket större, myntkantade pushers vid 8 och fake Rolex 10 klockan.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!