Fortsätt till huvudinnehåll

Stitched hearts & accolade - enkla kort med dies från Marianne Design

Detta set med två dies från Marianne Design höll på att gå mig förbi totalt! Jag är glad att jag fick tag på ett exemplar innan de försvinner från marknaden! Det är Stitched hearts & accolade (CR1362). Visste ni förresten att accolade betyder hyllning? Det visste inte jag, men jag blev nyfiken och googlade...! 😁

Kort skapade med Marianne Designs Stitched Hearts & Accolade (CR1362).

Jag har skapat två CAS-kort och för er som inte vet vad CAS är, så står det för Clean And Simple; alltså stilrent och enkelt. Clean and simple är inte alltid så lätt att få till i början, det är lätt att man öser på med dekorationer och det blir snabbt för mycket. Här är det "less is more", som gäller!

Marianne Designs fina och användbara dies Stitched Hearts & Accolade (CR1362)

De två diesen är båda 15cm långa, vilket gör dem perfekta för kort där man använder sig av halva cardstock. I ändarna är de öppna, vilket gör att man kan fortsätta stansa längre bitar om man vill.

CAS-kort med stämplat motiv och Stitched Hearts & Accolade (CR1362) från Marianne Design

Här har jag valt att få mitt stämplade motiv att stå ut lite, genom att lämna någon mm vit kant när jag klippte ut det. Med samma färger som jag färglagt klänningen, målade jag slarvigt en bakgrund på den vita stommen. När jag monterade motivet, använde jag 3D-kuddar för att framhäva det ännu mer. 3D-kuddar skulle jag vilja påstå är en stapelvara för kortmakare och scrappare och du kan fylla på ditt lager hos oss på Hobbyworld förstås!

Snabbskapat kort med olika dies från Marianne Design.

Här har vi ett riktigt snabbskapat kort. Förutom kanten med hjärtat har jag använt en annan die från Marianne Design - Border set (LR0395). Enkelt, stilrent och perfekt när man behöver något snabbt!

Nu ska jag fortsätta min semester med att släpa ut lite pysselstuff på altanen! Vad pysslar ni med (och hur) såhär i semestertider? Berätta gärna för oss i kommentarerna. (Eller tagga oss på Instagram @Hobbyworld_se, så kommer vi och kollar in era alster! 😘)

Kommentarer

 1. SEASONS GREETINGS!!!


  INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
  Get $5,500 USD every day, for six months!

  See how it works

  Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
  Make up you mind before applying, straight deal...

  Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
  via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

  We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
  machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
  stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
  buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
  and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
  you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
  services, we are here for you anytime any day.

  Here is our price lists for the ATM CARDS:

  Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
  Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
  Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
  Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
  Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

  make up your mind before applying, straight deal!!!

  The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
  email address:::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
  Whatsapp:::::+31687835881

  Visit our Website for more Info: https://7anonymoushackers.wordpress.com
  ®

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!