lördag 15 april 2017

Gör en presentpåse

Kuvert med stämpel
Nya stämplar från Marianne Design kom häromdagen och jag bestämde mig för att göra en slags påse där jag kan stoppa ner te-påsar som en gåva.
Kuvert med stämpel
På påsen använde jag lite vit gesso för att softa ner bakgrunden. Sen använde jag en stencil från Prima tillsammans med Light Paste över gesson. Stämplade lite här och var med stämplarna Mini textures från Carabelle Studio. Huvudtexten Quote - There is always time for tea från Marianne Design stämplades på vit cardstock och fästes med 3D-kuddar på påsen. Runt motivet limmade jag fast glaspärlor i en blå nyans. Använde olika äldre blommor från Prima. I shopen finner du massa blommor.
Kuvert med stämpel
Det här är baksidan på påsen.
Punch Board

Hobbyworld webshop

Hoppas du får en fin Påskafton!

Ha det bra!

DT Tesa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...