lördag 1 april 2017

Använd stenciler i ditt skapande

Bakgrunder med hjälp av stenciler
Grundade tagen med vit gesso. Sen använde jag två olika stenciler från Carabelle Studio till bakgrunden.
Tagen är en die från Sizzix och jag stansade ut den av kartong från ett flingpaket. Just denna die finns tyvärr inte kvar i shopen, men det finns andra dies och även färdigstansade tags att hitta i webshopen.
Dekorationer av blommor
Jag använde svart gesso tillsammans med stencilen med siffror och Texture paste blandat med lite brun akrylfärg till stencilen med muren. Jag blandade även lite vit gessobrun akrylfärg och vatten som jag målade på den översta delen för att tona ner det svarta.
Textur
Carabelle Studio Stenciler
Lite bling är aldrig fel. Jag använde glasglitter här och var.
Inspiration
För ytterligare bling använde jag även vanligt glitter från Prima samt minipärlor.
Avslutade med en textstickers från Prima.

Material:

Hobbyworld webshop

Ha det bra!

Designer Tesa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...