torsdag 23 mars 2017

Sprallig hund - gratis skärfil

Glad torsdag allihopa! :D
Nu är en ny arbetsvecka nästan slut och jag jobbar på massor bakom kulisserna som vanligt. För ett tag sedan publicerade vi våran "Vinylguide" på hemsidan och just nu jobbar jag för fullt med fler guider, som jag hoppas kommer att vara till nytta!

Vinylguide
Vilnylguiden - hitta rätt i djungeln av alla olika vinyler!

Jag inbillar mig ju att jag inte är helt totalt okänd under mitt skapar-alias San från San's Design och ni som då kanske vet vem jag är, vet kanske också att jag brukade rita och göra digistämplar (och en hel del gummistämplar åt Stämpelkällan, så länge de fanns)? Hur som helst, så tog jag några av mina digistämplar häromdagen och gjorde skärfiler som jag skar ut i vinyl med en Silhouette Cameo!

En hund fick hamna på min minstas T-shirt. Jag skar ut den i två färger av slät textilvinyl. Nu var ju tröjan svart så jag behövde inte göra några konturer, utan bara passa in de två färgerna på rätt plats och pressa fast, vilket jag gör med ett helt vanligt strykjärn. En värmepress står på önskelistan, men ska jag vara ärlig har jag nog inte plats för en... Vilken tur att jag har möjlighet att låna en på jobbet om jag skulle behöva!!! :D

Charlie med HTV-tryck på tröjan
Min lilla grabb Charlie som blev jätteglad över sin "hund med grissvans"..! :D

Sedan tänkte jag: varför inte bjuda på en skärfil? (Av rent egoistiska skäl, jag tycker det är så roligt när jag ser något som någon annan har gjort med mina motiv! Superegoboost deluxe, liksom. :)

Så nu kan ni ladda ner en studio3-fil med min spralliga hund här! (Men använd den bara för personligt bruk, tack! Vill ni dela med er av den, sprid den inte själva utan tala om var ni har hittat den och länka hit i stället. Och ni får förstås inte sälja filen!)

Ladda ner en studio3 skärfil till Silhouette Studio med Sans Spralliga hund

Ha det så kul och visa väldigt gärna upp vad ni gör med den på vår Facebooksida och tagga oss på Instagram @hobbyworld_se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...