onsdag 15 februari 2017

Skrivbar Silver Folie

Jag tycker att de är så roligt att ha lite småpresenter färdiga att ge bort när helst det beger sig.


De här två har fickspeglarna har jag gjort till min sonhustru Angelica och min syster Lotta😍


Designen 'A' har jag köpt från SDS och den heter Round Flourish Monogram - A. L8 skapade jag med Fonten/teckensnittet Samantha Upright Pro vilken är en favorit, i Silhouette Studio.

Däremot när jag skulle skära ut bokstäverna i min Camoe 3, trodde jag inte att Skärbladet skulle stå på 5, som inställningen var för den här folien, så jag ändrade den till 3, så dumt, det fungerade inte alls kan jag säga, utan gör om och gör rätt, så standardinställningen för Skärbladet är 5, men jag ändrade Hastighet till 3 och Tjocklek till 23, och kan tillägga att jag använde linjesegment På 0,2 på båda.
Materiallista:
Tygband i olika färger
FickspeglarHär är en kort video om Skrivbar Silver Foil


Om du gillar det här blogginlägget blir jag väldigt glad om du delar det med dina Silhouette vänner👍


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...