Fortsätt till huvudinnehåll

Sizzix die- Doily Mask

Det har kommit in nya dies från Sizzix in i shoppen. Den här Doily Mask föll jag direkt för.

Så jag stansade ut en i svart och vit cardstock. 


Den svarta har lite av Color Bloom mist- färgen Storm Cloud.


Givetvis lite svarta färgstänk.


Det här kortet har också Color Bloom spray i färgerna Sultry Shimmer Lime Wedge och Soft Teal i bakgrunden. Med lite färgstänk.


Små blommor med glitter på som en liten extra detalj.


Tack för titten! Fortsätter att visa mer av Doily Mask nästa vecka.

Materiallista:
SIZZIX THINLITS DOILY MASK BY SAMANTHA BARNETT SX661683
SIZZIX BIG SHOT EXPRESS MACHINE ONLY (WHITE & GRAY)660850
BAZZILL MONO RAVEN T10-1081 25/FP 309246
BAZZILL MONO WHITE T10-1001 25/FP 309001
PRIMA MARKETING COLOR BLOOM - SPARKLING PASTELS STORM CLOUD 573768
PRIMA MARKETING COLOR BLOOM - SPARKLING PASTELS SOFT TEAL 573782
PRIMA MARKETING COLOR BLOOM - SULTRY SHIMMER LIME WEDGE 573850
PRIMA MARKETING 12´X12´´ WATERCOLOR PAPER PAD 20PC 140LBS COLD PRESS´847753
PRIMA MARKETING WATER BRUSH PENS - 3 PACK 35058589
PRIMA MARKETING PRIMA ART EXTRAVAGANCE - GLITTER SET - ABLOOM 961619

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!