Fortsätt till huvudinnehåll

Nyheter från Sizzix

Här kommer jag med lite härliga nyheter från webshoppen. I början på veckan fick vi in alldeles rykande färska dies från Sizzix! Här är några små exempel!

Boho Dreams (SX661681)
En riktigt fin drömfångare - Boho Dreams. (Art.nr SX661681)
Drömfångare kan vi just nu hitta lite varstans i inredningen, ofta med spets som nät. Och det kan man ju förstå, de är väldigt vackra att titta på...


Delicate Feather (SX661682)
En vacker fjäder - Delicate Feather (Art.nr: SX661682)
Fjädrar ser vi också mycket av just nu. Detta exemplar är ungefär 12cm långt och jag kan tänka mig många användningsområden för denna!


Doily Mask (SX661683)
Doily Mask (Art.nr: SX661683)
 Även denna är en lite större die som är ungefär 12cm hög. Tänk er denna som stencil när man gör bakgrunder.... Eller lite snett bakom en bild tillsammans med en gruppering av blommor... Oh så snyggt det kommer att bli! :)

Brush Lowercase Alpha (SX661686)
Alfabeten är alltid bra tycker jag - Brush Lowercase Alpha (Art.nr: SX661686)
 Alfabeten kan i alla fall jag aldrig få för många av. Man vill ju ha lite olika att välja på när man ska göra titlar och namn på kort och sånt.

Meadow Butterfly (SX661687)
Lagom till våren - Meadow Butterfly #2 (Art.nr: SX661687)
 En fin die passande till vårens layouter. Stansa hela i samma färg, eller stansa den i olika färger och klipp ut valda delar för att få en flerfärgad dekoration i lager.
Wild Rabbit (SX661689)
Vårkanin? Påskhare? - Wild Rabbit (Art.nr: SX661689)
Några av diesen som kommer in är genombrutna silhouetter, som denna hare. Vackra dies som man kan använda på många sätt.

Det här är bara några av de vi fått in och jag kan i alla fall säga att min önskelista blev just längre... :)
Kolla in alla läckra nyheter här!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!