Fortsätt till huvudinnehåll

Stor Snöflinga

Sizzix har en läcker die, det är en stor snöflinga med en embossingfolder till.
Denna är passande på julkorten.

Här är snöflingan utstansad på kraft och den har fått chalkade kanter och lätt borstad yta med gesso.

Kanterna på bokpappret har fått lite av Icrafts decofoil. Det blir lite effektfullt som kontrast.

Här har jag stansat ut snöflingan på vitt cardstock. Denna snöflingan har fått lite av guldig deecofoil på sig.


Denna snöflingan är även fått små snöflingor ovanpå även de är från Sizzix.

 Tack för titten!

Materiallista:
SIZZIX THINLITS PAPER SNOWFLAKES, MINI BY TIM HOLTZ DIE SET 14 PK SX661599
SIZZIX SIZZIX BIG SHOT PLUS MACHINE ONLY (WHITE & GRAY) 660020
PRIMA MARKETING BRUSH SET OF 7 655350962760
MARTHA STEWART CRAFT MSC PAPER TRIMMER M281055
SIZZIX SIZZIX BIGZ DIE W/TEXTURE FADES-LAYERED SNOWFLAK 660040
THERM-O-WEB ICRAFT DECO FOIL TRANSFER SHEETS GOLD TW5102.5
THERM-O-WEB ICRAFT DECO FOIL TRANSFER SHEETS SILVER TW5101.5
PRIMA MARKETING PM CHALK EDGER DARK BARK 891008
MARTHA STEWART PAINT ALLROUND PAINT GESSO PRIMER WHITE PL32314
BAZZILL CLASSIC KRAFT T9-960 25/FP 300377
BAZZILL MONO WHITE T10-1001 25/FP 309001
BAZZILL CLASSIC BLACK T10-1075 25/FP 300419
BAZZILL SILVER MATTE T12-1223 25/FP 303155
MARTHA STEWART PAINT ALLROUND METALLIC GOLD 177 ML PL33583


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!