Fortsätt till huvudinnehåll

Mellandagsrea hos Hobbyworld


Mellandagsrea hos Hobbyworld

Mellandagsrea!

Nu är det den tiden på året som man ska passa på att fylla på lagret inför kommande tider!

Jag kan ju iofs börja med att presentera mig, för det är första gången jag skriver här. Jag heter Susanne och är ny webbredaktör på Hobbyworld. Så jag sitter bl.a. och skriver produkttexter till webshopen. Jag kommer också att göra lite inlägg här på bloggen då och då.

Som idag, när jag tänkte passa på att tala om att vi har mellandagsrea! :)

Vi har en jättestor reakategori på hobbyworld.se där ni kan fynda (och jag menar verkligen fynda) massor av lite äldre pappersblock, dies, stämplar och massor med annat! Passa på att kolla efter de där gamla favoriterna, för när de är slut så är de slut och kommer inte tillbaka.

Här är några av mina favoriter:

Marianne Design - butterfly folding die
Marianne Design - Butterfly folding die (endast 2 kvar i lager i skrivande stund!)
We R Memorykeepers - vine mini 8 punch
We R Memorykeepers - Mini 8 punch, som skapar fina kanter och hörn

Heidi Swapp September skies
Heidi Swapp - September Skies paper pad (3 i lager just nu)


Dessutom har vi några toppenerbjudanden:


Vad säger ni om att köpa tre dies eller punchar, men bara behöva betala för två??? Det är 3 för 2 på massor av varor i webshoppen! :)

Om ni är sugna på en Silhouette Cameo 3, kan jag rekommendera att ni kollar in våra paketerbjudanden där det ingår massor med vinyler av olika slag!

Och pssst! Det är alltid fri frakt om ni handlar för över 500kr!!! :D

Ha det gött, så hörs vi igen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!