Fortsätt till huvudinnehåll

Pussel till de mindre barnen
Med lite fantasi och en Cameo kan man komma långt❗

Ett pussel till de mindre barnen, med några träspatlar och  Silhouette printable white sticker paper.


Här nedan har jag gjort en mall för de träspatlar som jag hade, du kan justera den så de passar om dina träspatlar har en annan storlek. 

Klicka på bilden så kommer du till nedladdningen av mallen.

Bilderna till pusslet har jag laddat ner från Graphic Stock, man kan ta ett foto på barnens favorit leksak och sedan använda den...

Om du inte vet hur man använder "Skriv ut & Skär" hittar du en svensk instruktion här.Så här ska det se ut när det är klart för utskrift av dina bilder, den gratis mall som är här ovan kopierar du och lägger över respektive bild, ränderna ska vara över bilden, du behöver inte vara orolig att de också skrivs ut, för det gör de inte, eftersom de inte har något 'Linje värde' i Studio.

Det är viktigt att du låter arket torka ordentligt innan du fortsätter, annars är det risk för att skär markeringarna smetar ut sig och då kan inte Cameo'n läsa av dem.

Under tiden kan du tejpa ihop dina träspatlar så de ligger i rakt och stilla när du sedan ska montera dem, tejp sidan ska vara nedåt när du börjar klistra ditt ditt motiv.


Här ovan har jag skärt ut mina bilder 


Och så här blev det första pusslet efter att jag skärt ut dem, jag hade satt skärbladet lite för djupt, så det skars ut ända ner till mattan, men skadade den inte 'vilken tur'. Det innebar att det blev lite pilligare att montera ditt bilderna.


Och så här fint blev slutresultatet!

Materiallista:


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!