Fortsätt till huvudinnehåll

Paperclay

Både Martha Stewart och Prima har papperslera. Ibland är det roligt att tänka lite utanför ramarna.
Här har jag gjort tre penn/penselburkar av just papperslera.
Gjorde formen utifrån befintliga glas som jag redan hade.

Innan de torkade stämplade jag lite slarvigt på dem och på en av dem använde jag en stencil för att få struktur.

Målade först burkarna i en brun bronsfärg och lät det torka. Sedan i turkost, för att slutligen torrborsta med med lite guld.

Dekorerade två av burkarna med Primas läckra metallfjärilar.


På denna tryckte jag med en stencil och strukturen blir inte lika synlig som med en stämpel.Tack för titten!

Material:
PRIMA MARKETING PAPER CLAY 655350814991
PRIMA MARKETING MECHANICALS: GRUNGY BUTTERFLIES 655350963408
PRIMA MARKETING BRUSH SET OF 7 655350962760
MARTHA STEWART PAINT ALLROUND METALLIC BRUSHED BRONZE PL33000
PRIMA MARKETING PRIMA ART BASICS - TEXTURE PASTE - GOLD CRACKLE 96155655350961558
MARTHA STEWART PAINT ALLROUND METALLIC PURE PLATINIUM PL32992
PRIMA MARKETING ART ALCHEMY-ACRYLIC PAINT-METALLIQUE LIGHT TURQUOIS  655350963248
PRIMA MARKETING PRIMA 6X7.5 CLING STAMP-DREAM 655350961992


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!