Fortsätt till huvudinnehåll

Art Alchemy-Acrylic Paint with Videotutorial


Idag kan ni få se en videotutorial hur jag har gjort denna lilla tavla. Det mesta på tavlan kommer från Prima Marketing.

Metall dekorationer som är limmade med 3d Matte gel.


Har använt Acrylic Paint-Metallic från Prima som färgar hela tavlan.


Givetvis glitter, beads och micro pärlor för det där lilla extra.

Här har ni min videotutorial

Tack för titten!
Materiallista:
PRIMA MARKETING PRIMA CARTOGRAPHER SIIC 573157
PRIMA MARKETING PRIMA ART BASICS - HEAVY GESSO - BLACK 250 ML 961459
PRIMA MARKETING BRUSH SET OF 962760
PRIMA MARKETING ART BASICS: DOUBLE-SIDED TEXTURE BRUSHES SET 1 - 3 PCS 963873
PRIMA MARKETING ART BASICS: DOUBLE-SIDED TEXTURE BRUSHES SET 2 - 4 PCS 963866
MARIANNE DESIGN SILK LACE
PRIMA MARKETING PRIMA ART BASICS - 3D MATTE GEL 236 ML 961398
PRIMA MARKETING PRIMA VINTAGE MECHANISM WASHERS 1 960346
PRIMA MARKETING PRIMA VINTAGE MECHANISM WASHERS 2 960353
PRIMA MARKETING ART INGREDIENTS: MÉLANGE ART PEBBLES 963323
PRIMA MARKETING MECHANICALS: GRUNGY BUTTERFLIES 963408
PRIMA MARKETING ART INGREDIENT: ART STONES 963705
PRIMA MARKETING PRIMA ART BASICS - SOFT GLOSS GEL 250 ML 961435
PRIMA MARKETING PRIMA STATEMENT STICKERS - THE ARCHIVIST 990282
PRIMA MARKETING PRIMA MEMORY HARDWARE - CHANTILLY METAL KNOBS 990350
PRIMA MARKETING ART ALCHEMY-ACRYLIC PAINT-METALLIQUE ANTIQUE COPPER 963064
PRIMA MARKETING ART ALCHEMY-ACRYLIC PAINT-METALLIQUE VIOLET 963125
PRIMA MARKETING PRIMA ART INGREDIENTS - MICRO BEADS - SILVER 962562
PRIMA MARKETING PRIMA ART EXTRAVAGANCE - GLITTER SET - LUMINOUS 961596
PRIMA MARKETING PRIMA ART INGREDIENTS - GLASS BEADS - LICORICE 961688Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!