Fortsätt till huvudinnehåll

Mixed Media Canvas


 Det är så underbart att få arbeta i olika medium. Eftersom man aldrig vet hur resultatet kommer att se ut. Jobbat i flera lager, clear gesso i botten, Opal Magic på det. Därefter lite boksidor i botten. En stencil med Modeling Paste för struktur.


Duttat Soft Matte gel där jag vill ha Glass Glitter och Micro Beads, Som jag sedan strösslat över.

Tack för titten!

Materiallista:
Prima Art Basics - Clear Gesso 250 ml 961466
Prima Marketing Chalk Edger Dark Rust 891015
Prima Marketing Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
 Prima Marketing Stencil 6x6 - Doily#3
Prima MarketingArt Alchemy-Acrylic Paint-Metallique Antique Copper 963064
Prima Art Ingredients - Micro Beads - Pollen 962609
PRIMA MARKETING WATERCOLOR RESIST Tags Script 582814
PRIMA MARKETING MECHANICALS: RUSTIC WASHERS 963422
Prima Marketing Prima Art Basics - Modeling Paste 236 ML 961411
PRIMA MARKETING PRIMA ART INGREDIENTS - GLASS GLITTER - PLATINUM 961664
PRIMA MARKETING ART ALCHEMY: ACRYLIC PAINT-OPAL MAGIC VIOLET-GOLD 963637
PRIMA MARKETING PRIMA ART INGREDIENTS - GLASS GLITTER - COPPER 961640
PRIMA MARKETING ART BASICS: DOUBLE-SIDED TEXTURE BRUSHES SET 2 - 4 PCS  963866
Martha Stewart Basic Brush Set 5pc
Martha Stewart Paint Allround Paint Gesso Primer White PL32314Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!