Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen 2016

Gott Nytt År till er alla!Nu börjar vi ett nytt år här på Hobbyworld. Det kommer att ske förändringar på bloggen och vi gör ett försök att även vara mer aktiva på Instagram. Ni följer väl oss där? hobbyworld_se

Ni som har kikat in Hobbyworld.se vet att vi har ett brett sortiment av olika produkter. Vårt sortiment passar många pysslare, som sömnadsentusiaster, Home Decor, festfixare, inredning och olika DIY projekt.

Passar du in på någon av ovan kategorier och vill vara med och inspirera för en kortare eller längre tid så hör av dig. Går bra och skicka ett mail till mezzanotteskapar(@)gmail.com. Mailen är utan parantestecken.

Har gjort en banner och små vimplar för 2016 års ära.

Använt mig av WE R Memory Keepers material och deras Fuse Tool
Vimplar och banner användes som dekoration, till en efterrätt.


Den röda lyktan har jag gjort med Mod Podge och glitter. Nästa vecka visar jag en tutorial på hur du gör den.

Tack för att ni kikade förbi.

Materiallista:
WE R Memory Keepers Fuse Tool 662567
WE R Memory Keepers Embellished Banner & Cupcake  Topper Kit 660868
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Sizzix Big Shot Plus Machine Only (White & Gray) 660020
Sizzix Mini Paper Rosettes 657177
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Mod Podge Matte 236 ml CS11301
Prima Art Extravagance - Glitter Set - Crimson 961589
Martha Stewart Craft Large Brush Set 4pcKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!