fredag 25 december 2015

Time to say goodbye....

Året lider mot sitt slut och efter nästa fyra år har jag bestämt mig för att lämna underbara Hobbyworld. Jag har haft helt fantastiska år här och jag har fått skapa med det senaste först, så himla kul! Jag har fått vänner för livet i mina DT-kollegor och oförglömliga minnen. Jag vill tacka Richard, Micke och Helena som gav mig möjligheten att ingå i Hobbyworlds familj och jag vill tacka mina kollegor, gamla som nuvarande, för en underbar tid! TACK!

Ha en god fortsättning och ett gott nytt år!

Här kommer mina favoritalster från 2015.

***********

It's time for me to leave Hobbyworld, I have so much other things in my life that takes all my time at the moment so I just want to say thanks to Richard, Micke, Helena and alla my colleagues, old and present. You all rock!

Have a really nice Christmas and a happy new year!

Here are my favourite projects from 2015.
5 kommentarer:

 1. Fanmtastiska alster du skapat - en stor inspirationskälla! Trist att du lämnar, men stort lycka till med framtida skapanden! Kram //Cattie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina ord! Jag har börjat studera och tempot är otroligt högt så jag måste lägga fokus på det under 2016, men sluta pyssla, det kommer jag INTE göra. :)

   Radera
 2. NEEEEEJJJJ!!!! Då kommer det bli JÄTTE tomt ju!!! Kommer att sakna dig massor!! <3 Tack för all inspiration och allt vackert du delat med dig av!!! Önskar dig allt gott!! KRAM Anna <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna för dina snälla ord! Mina studier tar all min tid under 2016 så då måste jag lägga fokuset där men jag kommer inte sluta pyssla, bara lite mer "kravlöst" ett tag. :)

   Radera
  2. Förstår dig kära du!! Kommer att hälsa på dig i din blogg då istället <3 Lycka till med dina studier!! KRAM

   Radera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...