Fortsätt till huvudinnehåll

Time to say goodbye....

Året lider mot sitt slut och efter nästa fyra år har jag bestämt mig för att lämna underbara Hobbyworld. Jag har haft helt fantastiska år här och jag har fått skapa med det senaste först, så himla kul! Jag har fått vänner för livet i mina DT-kollegor och oförglömliga minnen. Jag vill tacka Richard, Micke och Helena som gav mig möjligheten att ingå i Hobbyworlds familj och jag vill tacka mina kollegor, gamla som nuvarande, för en underbar tid! TACK!

Ha en god fortsättning och ett gott nytt år!

Här kommer mina favoritalster från 2015.

***********

It's time for me to leave Hobbyworld, I have so much other things in my life that takes all my time at the moment so I just want to say thanks to Richard, Micke, Helena and alla my colleagues, old and present. You all rock!

Have a really nice Christmas and a happy new year!

Here are my favourite projects from 2015.
Kommentarer

 1. Fanmtastiska alster du skapat - en stor inspirationskälla! Trist att du lämnar, men stort lycka till med framtida skapanden! Kram //Cattie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina ord! Jag har börjat studera och tempot är otroligt högt så jag måste lägga fokus på det under 2016, men sluta pyssla, det kommer jag INTE göra. :)

   Radera
 2. NEEEEEJJJJ!!!! Då kommer det bli JÄTTE tomt ju!!! Kommer att sakna dig massor!! <3 Tack för all inspiration och allt vackert du delat med dig av!!! Önskar dig allt gott!! KRAM Anna <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna för dina snälla ord! Mina studier tar all min tid under 2016 så då måste jag lägga fokuset där men jag kommer inte sluta pyssla, bara lite mer "kravlöst" ett tag. :)

   Radera
  2. Förstår dig kära du!! Kommer att hälsa på dig i din blogg då istället <3 Lycka till med dina studier!! KRAM

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!