Fortsätt till huvudinnehåll

My 2015 @ Hobbyworld

Det är dags för mig att säga hejdå och att sammanfatta året som gått här på Hobbyworld. Jag vill önska er alla ett härligt nytt år - hoppas att 2016 blir ett riktigt bra år!

Stort tack till Hobbyworld för att jag har fått vara en del av teamet under de här två åren - det har varit otroligt roligt! :)

Jag lämnar er med några av mina favoritalster från 2015:

* * *

It's time for me to say goodbye and to summarize my 2015 here @ Hobbyworld. I want to wish you all a wonderful new year - I hope that 2016 is going to be a really good year!

A huge thank you to Hobbyworld for having me on the team during these two years - it has been incredibly fun! :)

I leave you with a few of my favourites of 2015:

Kort / Cards
Scrap
Övrigt / Other
Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

  1. Nääää!! Inte DU också Tettiz!!! Det här har ni inte frågat mig om lov för ;) Skämt å sido, jag kommer att sakna dig så mycket här!! Tur att jag kan hälsa på i era bloggar :) Lycka till med det du tar dig för med framöver <3 Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så hemskt mycket för dina fina ord, Anna!! Det värmer och gör mig såå glad! TACK! :D Vi får hålla lite "bloggkontakt" nu - jag smyger minsann in hos dig då och då också. ;) Kram!!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!