Fortsätt till huvudinnehåll

Friends everyday

I oktober var jag  på härliga Fristadsträffen och då skapade jag och Jeanette denna layout tillsammans. Vi valde varsitt foto och gav till den andra, sedan skapade vi i 10 minuter innan vi bytte layout i 10 minuter och skapade på den och så höll vi på i en timme. Det är superkul att stafettscrappa. :)

*******

A layout made by me and Jeanette. We have worked on it for ten minutes each and the switched again and so in for 60 minutes, So fun! :)


All the material is to find at Hobbyworlds retailers. 

Material
Bazzill Basics Mono White T10-1001 25/fp
EK Tools EK Journaling Pen Black 2Pk .5 55-30076
Martha Stewart Craft Paint Allround Satin Beetle Black 177 ml
Prima Marketing Sparkling Pastels Sunshine Color Bloom 573775
Prima Marketing Sultry Shimmer Cobolt Color Bloom 573898
Prima Marketing Sultry Shimmer Summer Sky Color Bloom 573867
Prima Marketing Sparkling Pastels Iris Color Bloom 573744
Prima Marketing Sparkling Pastels Cotton Candy Color Bloom 573737
Prima Marketing Sultry Shimmer Tangerine Color Bloom 573935
Prima Marketing Color Bloom Yellow Mustard 580261
Prima Marketing Color Bloom Ginger Coral 580285
Prima Marketing Color Bloom Plumeria 580292


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!