Fortsätt till huvudinnehåll

40 aint a bad place to be

Min kusinkusins fru beställde ett kort till, vad hon sa, en gammalklasskompis till mig tillika hennes kusin. Det skulle vara massor av glitter, svart och gå i AC/DC-tema, detta kunde inte jag få ihop eftersom hennes kusin är mer för Slayer osv. Men visst, kunden har alltid rätt så jag skapade ett kort i svart, glitter och med AC/DC-touch. Titeln på kortet tog jag från låten Hell aint a bad place to be och gjorde om till min egen tolkning.

Döm om min förvåning när JAG fick detta kort när JAG fyllde 40 förra helgen! Haha, hon kuppade mig! Måste ju erkänna att jag har djäkligt bra smak när det gäller födelsedagskort. ;)

**************

My cousin's cousin's wife asked me of I would like to creata a card for, what she said, an old classmate of mine who is also her cousin. There should be lots of glitter, black and AC/DC- theme, that I could not understand because her cousin is more of Slayer-fan. But OK, the customer is always right so I created a card in black, glitter and with an AC/DC-touch. The title of the card I took from the song Hell aint a bad place to be, and turned to my own interpretation.

Imagine my surprise when I received this card when I turned 40 last weekend! Haha, she fooled me! Must admit that I have a damn good taste in birthday cards. ;)

All the material is to find at Hobbyworlds retailers. 

Material
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081 25/fp
Bazzill Basics Bling Black Tie T18-1003 25/fp
Bazzill Basics Bling Tiara Cardstock Cardstock T18-1002 25/fp
Silhouette Cameo 12 tum
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Luminous 961596


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!