Fortsätt till huvudinnehåll

High above

Månadens tema hos oss på Hobbyworld är farsdagskort eller något annat manligt. Denna layout med ett foto av maken där han står vid kanten av ett klippstup under sommarens englandsresa tycker jag blev manlig. Jag är mest tacksam för att han hade ett stadigt tag i Sallys koppel så att hon inte drattade ner från den höga klippan.

***
This month theme at Hobbyworld is Father's Day card or any other male creations. This layout with a photo of my husband as he stands at the edge of a cliffs during our summer trip to England I think became male. I am most grateful that he had a firm hold of Sally's leash so that she didn’t fall down from the high cliff.

Material/Supplies:
Tim Holtz Paper Stash Resist TH93112
Prima Art Basics - 3D Matte Gel 236 ml 961398
Prima Art Ingredients - Glass Beads - Torquoise 962678
Prima Art Ingredients - Glass Glitter - Sterling 961626
My Mind’s Eye Enamle Dots ”All Thing Chalk” REC154
Prima Sultry Shimmer Glistening Waves - Color Bloom 573942
Graphic 45 - Artisan Style Cling Stamps 2 IC0327S
Inkadinkado Circles and Squares Inchies 60-30441
Versafine Onyx Black TSVF082
Inkadinkado Clear Small and Medium Blocks 93625
Adhesive Value Pack 01697-30

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!