Fortsätt till huvudinnehåll

Henrik 40år

Det är många som fyller jämnt i år, inte bara jag. ;) Det syns sannerligen på skörden grattiskort jag gjort för egen räkning och som beställningar. Här kommer ett beställningskort till en Henrik som gillar natur,jag, skogen osv. Jag försökte spegla det med en frostad gran och naturfärger, jag hoppas beställaren blev nöjd. :)

************

It's many who turns in to even numbers this year, more than just me. ;) I have made A LOT of cards for my self to give away and to other people. Here is a card for Henrik, a Henrik who loves hunting, the forest, nature etc. I tried to capture that with a fir-tree and the color of nature. 

Material
Bazzill Basics Classic Kraft T9-960 25/fp
Bazzill Basics Fourz Patch T5-543 25/fp
Bazzill Basics Fourz Mocha Divine T9-933 25/fp
Martha Stewart Crafts Branch Punch M230367
Prima Marketing 6x6 Paper Pad Timeless Memories 847340
Prima Marketing Color Bloom Empress Gold 580315
Prima Marketing Sultry Shimmer Lime Wedge Color Bloom 573850
Prima Marketing Art Basics Texture Paste Gold Crackle 961558
Prima Marketing Art Ingredients Mica Flakes Frosted 961749
Prima Marketing Chalk Edger Knotted Wood 891251
Spellbinders Nestabilities Branching Out S6-006


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!