Fortsätt till huvudinnehåll

Tintagel

Hösten är nu verkligen här och jag gillar det men ibland kan jag inte låta bli att drömma mig tillbaka till sommaren och speciellt vår härliga resa till England. Vi var i den vackra södra delen av England där kustlinjen är dramatisk och outsägligt vacker. Det var dessutom väldigt trevligt att kunna ha vår hund med oss, speciellt som hon älskar friluftsliv och är pigg på äventyr.

***
Autumn is now really here and I like it but sometimes I can not help but dream myself back to the summer and especially our wonderful trip to England. We were in the beautiful southern part of England where the coastline is dramatic and unspeakably beautiful. It was also very nice to be able to bring our dog with us, especially when she loves the outdoors and is keen on adventures.


På detta foto sitter jag och Sally på en klippa vid Tintagel som är område med ruiner efter två borgar, den ena sägs vara kung Arturs slott. 

***
In this photo, I and Sally sit on a rock at Tintagel that is an area with the ruins of two castles, one is said to be King Arthur's castle.Material/Supplies:
Pink Paislee – Atlas – Compass Patterned Paper 370626
Pink Paislee – Atlas – Globe Trotter Patterned Paper 370619
Pink Paislee – Atlas – Here & There Patterned Paper370618
Pink Paislee – Atlas – Ticket To Ride Patterned Paper 370622
Pink Paislee – Atlas – Wheels Up Patterned Paper 370620
Pink Paislee – Atlas – Ephemera 370631
Pink Paislee - Atlas - Chipboard Stickers 370632
Martha Stewart Paint Allround Satin Beetle Black PL32082
Prima Sultry Shimmer Lime Wedge - Color Bloom 573850
Bazzill Mono Pear T5-569 25/fp
Adhesive Value Pack 01697-30

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!