Fortsätt till huvudinnehåll

Pysselpixies / Crafty pixies

Pysselträffar är bland det bästa jag vet och vänner likaså - dagens layout är med en bild från en träff med goda vänner som gick av stapeln för ett drygt år sen. 

Jag har använt papper från Graphic45 - en serie som heter Once upon a Springtime - och klippt ut en älva och några blommor. Figurerna satte jag som dekorationer på 3D-kuddar - för fina för att användas i bakgrunden.

Några stänk med Primas color bloom spray och lite piff med text och titel gav detta slutresultat;

* * *

Going to crops is the best, alongside with friends, of course - today's page shows a picture from a crop with good friends that I went to a little more than a year ago. 

I have used patterned paper from Graphic45 - a collection called Once upon a Springtime - and cut out a fairy and some flowers. These images I used as embellishments on foam squares - too gorgeous to be hidden in the background.

A few splashes of Prima's color bloom spray and a few finishing touches with text and a title gave this end result:
Materiallista / List of supplies:
Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Martha Stewart Crafts Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247
Martha Stewart Craft Paint High Gloss Beetle Black PL32102
Graphic45 – Deluxe Collector’s Edition Once upon a Springtime - G4501099
Prima Marketing Sultry shimmer Lime wedge color bloom spray - 573850
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

  1. Åh!! Så fint!! Jaa, pyssel träffar och vänner är ju en super bra kombo!! :) Kraam Anna :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!