Fortsätt till huvudinnehåll

Of course there are angels - Denis Angels

Ett kort jag gjort till förmån för Denis Änglar, ett projekt som stöttar utsatta flickor och kvinnor i krigets Kongo. Fristadsträffens deltagare fick skapa (och skänka om man ville) ett kort med någon form av änglar på. Ett behjärtansvärt projekt och jag var gladeligen med och drog mitt strå till stacken. :)

Inspirationen till kortet har jag hämtat från Anna. :)

****************

A card I made for the benefit of Denis Angels, a project to support vulnerable girls and women in the Congo war. Fristadsträffens participants had to create (and donate if we wanted to) a card with some form of angels. A deserving projects and I was happily with and pulled my weight. :)

The inspirationen to this card is taken from Anna. :)

Material
Bazzill Basics Classic Chantilly T10-1006 
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
EK Tools Stamp and Punch Sweetheart Set 54-92004
EK Tools Journaling Pen Black 2Pk .5 55-30076 
Tsukineko Versafine Onyx Black TSVF082


Kommentarer

  1. WOW!!! Sååå snyggt Malin!!! Och till ett så behjärtansvärt ändamål!!! OCH vilken ÄRA att DU!! inspirerats av mig <3 Du gör mig så glad Malin!! Kram anna :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!