Fortsätt till huvudinnehåll

iCraft- Transfer Adhesive- Tutorial

Att använda Deco Foil-Transfer Adhesive har stora utvecklingsmöjligheter till många olika slags projekt.

Du behöver Transfer Adhesive och Foil i valfria färger och givetvis ett projekt. Det går att använda på olika underlag som papper, tyg, metall och trä.
***
You can use Deco Foil Transfer Adhesive on many different kinds of projects.

You need Transfer Adhesive and Foil in different colors and of course a project. It can be used on different surfaces such as paper, fabric, metal and wood.


Jag ritar mitt motiv med Adhesive. Låter det torka tills det är helt klart. Ca 7-10 min, kan det ta, men det beror på hur tjock lager du lägger på. Så gör ett prov vid sidan om ditt projekt som du kan prova på.
***
I draw my design with Adhesive. Let it dry until it is completely clear. About 7-10 minutes,  but it depends on how thick the layer you put on. So do a test at the side of your project that you can try on.


  
När det torkat, så lägger jag på foilen med färgsidan uppåt. Gnuggar ordentligt.
***
When it dried, I put on the foil with color side up.  I rub properly.


Drar loss folien.
***
Pull off the foil.


Ditt motiv är klart!
***
Your design is ready.Det har blivit ett enkelt kort med denna teknik.
***

Made a card with this technique. Du kan även använda Adhesiven på andra projekt. Här jag gnuggat på lite slarvigt först med silver foil och sedan med guld.
***
You can also use adhesives on other projects. Here I rubbed little sloppy, first silver foil and then with gold.


Läcker effekt!
***'
I really like the effect!


Tack för titten!/Thanks for stopping by.

Material/List of Supplies:
Craft Deco Foil Transfer Adhesive 61 ml TW4822
iCraft Deco Foil Transfer Sheets Silver TW5101.5
iCraft Deco Foil Transfer Sheets Gold TW5102.5
iCraft Deco Foil Transfer Sheets Purple TW5111.5
Prima Statement Stickers - The Archivist 990282
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Bazzill Mono Vanilla T8-808
Bazzil Gold Foil T12-1227 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!