Fortsätt till huvudinnehåll

Fabulous - Art journaling

Jag har gjort ett uppslag i min art journal för att påminna min själv om att våga vara fantastisk! Ibland blir jag lite feg och känner mig som en liten grå mus, men det ska ingen behöva känna! Vi är alla fantastiska!

När jag gjorde sidorna så insåg jag att jag inte hade så många olika nyanser craft paint från Martha Stewart, så jag fick blanda lite. En gul och en blå nyans blev en grön färg som jag kunde använda tillsammans med den ljust gröna jag redan hade. Jag är glad att jag kunde lösa det lilla "problemet"! :)

* * *

I have created a spread in my art journal to remind myself to dare to be fabulous. Sometimes I become a bit cowardly and feel like a little grey mouse, but no one should have to feel that way! We are all fabulous!

When I created these pages I realised that I didn't have that many different green hues of Martha Stewart's craft paint so I had to do some mixing. A yellow and a blue became a green paint that I could use together with the light green I already had. I'm happy I could fix that little "problem"! :)
Materiallista / List of Supplies:
Graphic 45 - Rare Oddities 6x6 patterns & solids G4501151
Martha Stewart Craft Paint High Gloss Beetle Black PL32102
Martha Stewart Craft paint Satin Granny Smith PL32007
Martha Stewart Craft Paint High Gloss Indigo PL32089
Martha Stewart Craft Paint Satin Meyer Lemon PL33544
MS Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247
Martha Stewart Craft Paint Basic Brush Set 5pc PL32244
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Basics - Heavy Gesso - White 500 ml 961374
Prima Marketing Finnabair 7x9 stencil – Grungy grid 962319
American Crafts Adorn Black Foam Thickers 683692
Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Silhouette Cameo 12 tum 199215
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

  1. Jaa! Du ÄR!! fantastiskt Jeanette!!! På alla sätt och vis! Dessutom har du gjort en underbar sida med GRÖNT som jag älskar ♡ Du är Du och Du duger ♡ Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!