Fortsätt till huvudinnehåll

Colorful House

Nu när hösten kommit känns det mysigt att skapa layouter med sommarens foton. Har fotat ett riktigt färgglatt hus Köpenhamn. Så layouten fick blir riktigt färgglad den med.
***
Now when the autumn came, it feels cozy to create layouts with summer photos. Has photographed a really colorful houses in Copenhagen.
Have made the layout with colors from Martha Stewart.


Målat med Martha Stewart Paint. Använt gott om vatten för att få den genomskinlig. "Splashen" kommer från die från Sizzix.
***
I have used plenty of water to make the color transparent. "The splash comes from die from Sizzix.


Även den här den här snurran kommer från samma set.
***
Although this this outboard comes from the same set.


Material/List of Supplies:
Martha Stewart Allround Pearl Duckling PL32965
Martha Stewart Allround Satin Granny Smith  PL32007
Martha Stewart Allround Satin Carrot  PL32059
Martha Stewart Allround Satin Caribbean Blue PL33504
Martha Stewart bazzBasic Brush Set 5pc PL32244
Bazzill Mono Vanilla T8-808 
Sizzix Thinlits Die Set 4PK - Scribbles & Splat 660222
Sizzix Big Shot Machine Only (White & Gray) 660200
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Adhesive Value Pack 01697-30
Tsukineko Versafine Onyx Black TSVF082

Tack för titten/ Thanks for stopping by.Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!