Fortsätt till huvudinnehåll

Vintage Card with Graphic45

Jag gillar vintage kort. Det var länge sedan jag gjorde ett kort som är i vintage stil. Så nu bjuder jag på ett ;-)
Har använt mig av vackra  Graphic45 papper som har en härlig vintage känsla.
***
I really like vintage cards. It was a long time ago I made a card in vintage style. So now I show you one;-)
Have used beautiful Graphic45 paper that has a lovely vintage feeling.


Har snurrat ihop egna små blommor.
***
Small flowers made from the same paper kit.


I samma stil finns små söta bokstavsstickers.
***
In the same style there are cute little alphabets stickers.

Tack för titten/ Thanks for stopping bye.

Material/ List of Supplies:
Bazzill Classic Black T10-1075
Bazzill Mono Red T2-241
Bazzill Smoothies Pigment 305064
Martha Stewart Craft Bone Folder M281018
Martha Stewart Craft  Scoring Board 42-05002
Adhesive Value Pack 01697-30
Prima Chalk Edger Branch Bark 891084
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Sizzix Accessory Magnetic Platform for Wafer-Thin Dies 656499
Sizzix Big Shot Machine Only (White & Gray) 660200
Spellbinders - Floral Ovals S4-356
EK Glue Pen 2Way Jumbo 55-00011
EK Craft Tweezers 54-04000
Couture Creations Quick Release Die Paper Twin Pack CO723818
Martha Stewart Craft Scissor All Purpose M281015
Martha Stewart Craft Paper Trimmer
Martha Stewart Craft Bone Folder M281018
Graphic45 Raining Cats and Dogs Alphabet Stickers 4500975
Graphic 45 Raining Cats and Dogs Paper Pad 8x8  G4500969Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!