Fortsätt till huvudinnehåll

Stamping and Watercoloring

Leka med stämplar är otroligt roligt. Här har jag stämplat med olika stämplar till ett eget mönstrat papper.

Har sedan målat lite slarvigt för med Primas Watercolor pennor.
***
Playing with stamps is incredibly fun. Here I have stamped with different stamps to make my patterned paper.

Has painted a little sloppy with Primas Watercolor pencils.Skar ut 8 kvadrater och monterade en fotomatta bakom.
***
Cut out 8 squares and mounted a photomat behind.


Lite Micro Beads på fjärilen som en extra effekt och på mitt stämplade har jag även lite Art Sugar i vitt som ger en skimrande effekt.
***
Some Micro Beads on the butterfly as an additional effect, on my stamped, I also have a little Art Sugar in white which gives a shimmering effect.


Tack för titten!/Thanks for stopping by.

Material/List of Supplies:
Versafine Small Onyx Black TSVFS082
Clear Small and Medium Blocks 93625
Prima 4x6 Cling Stamp - Coffee Stains 580247 
Prima Watercolor Pencils - The Basics 576714 
Prima Finnabair Cling Stamp - Rust & Dust 962050 
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Ingredients - Art Sugar - White 961800
Prima Art Ingredients - Micro Beads - Silver 962562
BrusH2O (detailer Tip) WSBR01 
BrusH2O (medium Tip) WSBR02
Martha Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247 
Matrha Stewart Craft Scissor All Purpose M281015
Martha Stewart Craft Paper Trimmer
Martha Stewart Craft Bone Folder M281018
Bazzill Classic Black T10-1075 
Bazzill Mono Vanilla T8-808 
Adhesive Value Pack 01697-30


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!