Fortsätt till huvudinnehåll

Sand, Sun & Swimming - Project Life

Sommarlovet är slut och jobbet har börjat, men det har varit härligt sommarväder här, så jag passar på och njuter. Sommartema är det också på mitt PL-uppslag som jag visar idag. Härliga papper från Graphic45 och Thickers och stickers från American Crafts - älskar dessa bokstäver!

* * *

Summer holidays have come to an end, but the weather has been lovely and warm here so I take some time to enjoy it. The theme of today's post is also summer - a spread from one of my PL albums. Lovely patterned papers from Graphic45 as well as Thickers and stickers from American Crafts - I love these chipboard letters! Materiallista/List of Supplies:
Graphic 45 - Precious Memories 12x12 Pad 4501093
Bazzill Cardstock White T10-1001
Project Life Pocket Pages Design 4 6x8 97734
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
American Crafts Amy Tangerine Everyday Chipboard Thickers Kraft 368969
American Crafts Maggie Holmes Accent stickers 683695
Martha Stewart Craft Paint Allround Pearl Splash PL32969
Martha Stewart Craft Paint Allround Satin Wedding Cake PL32076
MS Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247
EK Tools Corner Rounder Mini Set Punch 54-70026

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

  1. Så snyggt som alltid!!!! Du är så bra!!! Kram Anna :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!