Fortsätt till huvudinnehåll

Min musiksommar / My music this summer

Dagens inlägg bjuder på en layout med temat "min sommarmusik" - det vill säga den musik som jag spelat ofta nu i sommar, 

Jag har stänkt på bakgrunden med Prima Marketings Color bloom spray och sedan byggt upp med två likadana fotografier i olika storlekar (på 3D-kuddar) och dekorerat sparsamt med bokstäver, stickers, die cuts och en rub-on. Today's favorite playlist kommer från ett Smash-block med olika journalingpapper i.

* * *

Today's post is a layout on the theme "my summer music" - that is, the music I have been playing a lot this summer.

I have splashed some Prima Marketing Color bloom spray on the background and then added two photographs in different sizes (on foam squares) and embellished sparsely with letters, stickers, die-cuts and a rub-on. Today's favorite playlist is from a Smash pad with different journaling papers in it. 

När du läser detta är jag förmodligen ute på Mälaren i en båt - hoppas du har en härlig sommarhelg!

* * *

When you read this I'm probably out on lake Mälaren in a boat - hope you have a lovely summer weekend!

Materiallista / List of supplies:
Bazzill Cardstock White T10-1001
Prima Marketing Prima Sultry shimmer Summer sky 573867
Prima Marketing Prima Sultry shimmer Gilded 573911
Prima Marketing Prima Sparkling Pastels Sunshine 573775
My Mind’s Eye Hello World! Mixed bag HW1004
My Mind’s Eye Hello World! Sticky notes HW1017
My Mind’s Eye Hello World! Flair HW1009
My Mind’s Eye Hello World! Enamel shapes HW1013
My Mind’s Eye Hello World! Rub-ons HW1012
Scrapbook Adhesives Thin white 3D foam squares 01616-10
American Crafts Amy Tangerine Thickers After Glow Black foam 368968

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!