Fortsätt till huvudinnehåll

Home Sweet Home

Sällan jag skapar i rött och blått. Men när jag såg de vackra papprena Home Sweet Home från Graphic45 så kunde jag inte låta bli och göra något med dessa.
***
I rarely create in red and blue. But when I saw the beautiful papers Home Sweet Home from Graphic45 I could not help to create something with them.


Jag har klippt ut från blommor och flickan från Raining Cats & Dogs papprena. Dessa passar papper bra till Home Sweet Home serien.
***
I have cut out some flowers and the girl from Raining Cats & Dogs papers. These flowers and the girl match the papersHome Sweet Home.


På blommorna har jag givetvis strösslat lite Micro Beads i guld,
***
The flowers, I sprinkled some Micro Beads in gold on the flowers, Tack för titten/Thanks for stopping by.

Material/List of supplies:
Graphic 45 Home Sweet Home Apple Pie 4501071
Graphic 45 Home Sweet Home 8x8 Pad 4501076
Graphic 45 Home Sweet Home 6x6 Patterns and Solids 4501075
Graphic 45 Raining Cats and Dogs Paper Pad 8x8  G4500969
Bazzill Classic Eggshell 10-1003
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Ingredients Micro Beads Gold POLLEN 962609
Martha Stewart Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247 
Martha Stewart Craft Paper Trimmer
Martha Stewart Craft Bone Folder M281018
Adhesive Value Pack 01697-30


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!