Fortsätt till huvudinnehåll

Ett sommarpaket / A summer gift

Med snäckor, små stenar och lite glitterprodukter kan man göra en riktigt somrig paketinslagning. Har man en limpistol så underlättar, speciellt som det limmet torkar fort och man inte behöver vänta på att limmet ska torka.
 
***
With shells, small stones and some glitter products can you make a real summery gift wrapping. If you have a glue gun that makes it easier, especially as the glue dries quickly, and you do not need to wait for the glue to dry.
 
 
Detta paket fick min systers man när han fyllde 50 år för några veckor sedan och han som älskar att vara på havet uppskattade verkligen denna inslagning.
 
***
My sister's man got this gift when he turned 50 a few weeks ago, and he who loves being at sea really appreciated the wrapping.

 
I naturen kan man hitta olika material som man kan använda att dekorera paket med. Snart är hösten här och med vackra höstlöv kan man göra fantastiska skapelser.
 
***
In nature, one can find various materials that you can use to decorate gifts with. Soon is the autumn here and the beautiful autumn leaves can make amazing Creations.
 
 
Material / Supplies:
Prima Art Basics - 3D Matte Gel 236 ml 961398
Prima Art Ingredients - Glass Glitter - Sterling 961626
Prima Art Ingredients - Glass Beads - Torquoise 962678
Prima Art Ingredients - Glass Glitter - Copper 961640
Prima Art Ingredients - Glass Glitter - Copper 961640
Prima Vintage Metal Deep Teal  - Color Bloom 580322
 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!