Fortsätt till huvudinnehåll

Black and red

Min systers svägerska är en väldigt generös och snäll människa! Hon är jätteduktig på att laga mat, påta i sin vackra trädgård och att syssla med handarbete. Jag har fått massor av tjänster av henne, blomplant, svampsåser och virkade grytlappar. I ett försök att återgälda litegrann av allt detta (och mycket mer) så gjorde jag denna tavla till henne. Jag råkar veta att svart och rött tillhör favoritfärgerna. ;) 

*************

My sisters sister in law is a really sweet and generous person! She is a great chef, gardener och crafty person. I have recieved plenty of favours from here and flowers, sauces and beautiful potholders. With this painting I have tried to repay her a little bit. I happen to know that lack and red are on her top list. ;)


Material
Artemio Mini Glue Gun VIMGG
Artemio Refill Till Mini Glue Gun VIMGGR
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
Martha Stewart Craft Paint Satin Habanero PL32050
Martha Stewart Craft Paint Satin Beetle Black PL32082
Martha Stewart Craft Paint Glitter Garnet PL32164
Martha Stewart Craft Butterfly Stamp And Punch 42-25010
Martha Stewart Craft Monarch Butterfly Large Double Punch 42-30002
Martha Stewart Craft Branch Punch M230367   
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Ebony & Ivory 961602 
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Crimson 961589
Prima Marketing Art Basics Clear Gesso 250 ml 961466
Prima Marketing Flowers Soubrette 561574
Prima Marketing Flowers Paper Petals Gold 565176
Prima Marketing Flowers Bedtime Story Winnie 582241
Prima Marketing Say It In Crystals 551384 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!