Fortsätt till huvudinnehåll

This way

Idag bjuder jag på en layout i blå toner som ger mig lite känsla av Tomas Ledins sång ”Blå, blå vindar och vatten…”. Till denna layout har jag använt papper från serien Flea Market som vi i designteamet fått sponsrade av Pion Design.

***
Today I show a layout in blue tones that give me some sense of Tomas Ledin's song "Blue, blue winds and water ...". For this layout, I used paper from the series Flea Market which we in the design team had been sponsored by Pion Design.Jag har blandat i lite blå färg i modellingpaste som jag använt med en stencil med rosor för att få lite mer struktur.

***
I have mixed in some blue color of modeling paste that I used with a stencil with roses to get some more structure.
Material/Supplies:
Pion Design - Paris Flea Market - Blue lace PPD1008
Pion Design - Paris Flea Market - Parisian ladies PPD702
Pion Design-Paris Flea Market - 6 x 6 Blue Fabric - PD5806
Pion Design -  Paris Flea Market 6x6 – Parisian ladies 6x6” PD5802
Prima 6X6 Stencils - Fading Floral 579968
Pebbles Homegrown Printed Chipboard Pieces 57/pkg Ephemera 732819
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Prima Art Basics - Modeling Paste 236 ml 961411
Martha Steward Craft Satin Peacock Feather 33503
Prima Vintage Metal Worn Leather - Color Bloom 573829
Bazzill Classic White T10-1005

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!