Fortsätt till huvudinnehåll

The princess and the pea

En layout på den mest fotade varelsen i vår familj, vår lilla prinsessa Vittra. Hon älskar att gosa ner sig i vår säng och ska ligga tätt, tätt intill och gärna under täcket. Så himla mysig och gosig! :)

Jag skapade den här layouten på Fristadsträffen och lyckades komma på andra plats. :)

************

A layout of the most photographed member of our family, Princess Vittra. She loves to snuggle down in our bed and will lie close, close and often under the covers. So very cozy and cuddly! :)

I created this layout at Fristadträffen and manage to get to silverplace on the podium. :)

Material
American Crafts Thickers Chipboard Marquise White TH53141
Bazzill Basics Classic Chantilly T10-1006
Marianne Design Silk Lace White JU0914
Marianne Design Orange Paper Flowers RB2231
Marianne Design Blue And White Roses RB2214 
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314 
Martha Stewart Craft Paint White Texture Effect 4oz 32222
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Abloom 961619
Prima Marketing 12x12 Art Stencil Damask 922344
Prima Marketing Art Basics 3D Matte Gel 236 ml 961398
Sizzix Movers & Shapers L Die Tag & Bookplates 656938 


Kommentarer

  1. Så vacker LO!!!! Och en så söt liten prinsessa :-) Tack för att du delar med dig! ! Och grattis till 2a Platsen, en vinnare tycker jag allt!!! Kram Anna :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!