Fortsätt till huvudinnehåll

Minialbum- Meander Book- Pionpaper

Så här ser mitt färdiga minialbum ut. Ett album med romantisk känsla.
***
This is how my finished mini album outAn album of romantic feeling


Gillar verkligen Primas små microbeads som en liten extra effekt.
***
 I really like Primas small microbeads as a little extra effect.


Har valt att ha öppningarna på sidan, där fickorna har små tags.
***
Have chosen to have the openings on the side where the pockets have small tags.


Inga foton än så länge, men sidorna ger utrymme för både små foton och text.
***
 No photos as yet, but the pages provide space for both small images and text.

Tack för titten/Thanks for stopping by.

Material/ List of Supplies:
Graphic45 Staples Shabby Chic Ornate Metal Keys 4500839
Marianne Design Silk Lace White JU0914
Marianne Design Sweet Lace JU0933
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Ingredients - Micro Beads - Silver 962562
Spellbinders - Floral Ovals S4-356
Martha Stewart Craft Scissor All Purpose M281015
Martha Stewart Craft Paper Trimmer
Martha Stewart Craft Bone Folder M281018
Martha Stewart Craft  Scoring Board 42-05002
Martha Stewart Craft Punch Around the Page - Crochet Loop 42-60095
EK Glue Pen 2Way Jumbo 55-00011 
Pion Papers- Paris Flea Market

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!