Fortsätt till huvudinnehåll

Live in the moment

För mig är något av det bästa med denna årstid att man kan vandra vart man vill, det finns ingen snö som hindrar min framfart i skog och mark. Ibland kan jag inte låta bli att bara kliva av stigen jag går på och trava rätt ut i terrängen. När jag tog denna bild hade jag och Sally bestigit ett litet berg bara för att jag var intresserad att se utsikten från toppen, vilken var värd all möda av att ta sig dit.

***
For me is one of the best of this season that you can wander where ever you want, there's no snow to prevent my rampage in the forest. Sometimes I can not help but just get off the path I walk on and trot right out in the terrain. When I took this picture I and Sally had climbed a small mountain just because I was interested to see the view from the top, which was worth all the effort of getting there.Rubriken är i själva verket en overlay som jag klippt av lite så att den precis följer horisonten på fotot så att kanten inte ska synas mot himlen.

***
The title is in fact an overlay that I cut off a little so that it just follows the horizon on the photo so that the edge will not be seen against the sky.


Material/Supplies:
Pink Paislee – Atlas – Take Flight Patterned Paper 370617
Pink Paislee – Atlas – Souvenir Patterned Paper 370624
Pink Paislee – Atlas – Altitude Patterned Paper 370623
Pink Paislee – Atlas – Ephemera 370631
Pink Paislee - Atlas - Chipboard Stickers 370632
Pink Paislee - Atlas – Insta Kit 370636
Couture Creations Everyday Essentials – Chevron Arrow CO724104
Adhesive Value Pack 01697-30

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!