Fortsätt till huvudinnehåll

Hur man sänker ner dies - How to immerse dies - tutorial

Idag ska jag visa er hur man sänker ner ihop dies så att de går i ett med pappret bakom. 

***********

Today I will show you how to "stitch" a die down in a piece of paper. Jag ha använt mig av cardstock, en snygg die, en pincett, lim och en Big Shot.

***********

I have used cardstock, a favourite die, a tweezer, glue and a Big Shot,Stansa ut dien i två omgångar, en i varje färg.

***********

Pumch the die two times, one in each color.Spara alla delarna som blir utstansade.

**********

Save all the pieces. Jag satte en svart bit cardstock bakom hjärthålet och eftersom jag ville ha ett rosa hjärta på en svart bakgrund så jag limmade det rosa hjärtat i hålet på den svarta cardstocken.

***********

I glued a black piece of cardstock behind the heartshaped hole. Since I wanted to create a pink heart, I glued the pink heart in the hole of the black cardstock.


  
Nu är det bara att limma alla de svarta delarna i de rätta hålen på det rosa hjärtat.

*******

Glue the right black pieces in the right hole of the pink heart.
  


Klar!

**********

Done!Inget sticker upp eller ligger ovanpå utan alla delar har smält ihop.

********

Nothing lays on top, everything has melted together.Så här blev mitt färdiga kort. :)

************

This is the final result. :)

Material
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
Bazzill Basics Foil Cardstock 12X12  Light Pink
EK Tools Craft Tweezers 54-04000
EK Tools Glue Pen 2 Way 55-00010
Sizzix Big Shot Plus Machine Only (White & Gray) 660020  
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Vines of Passion S2-022 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!