Fortsätt till huvudinnehåll

From Gotland with Love - PL

Nu är det semester och förhoppningsvis har alla underbart semesterväder! Dagens inlägg är ett uppslag i mitt lilla PL-album, med bilder från förra årets semester på Gotland. Vi hade fantastiskt väder och fina dagar då - jag håller tummarna att årets vistelse blir lika bra.

* * *

It's vacation time and hopefully everyone is having lovely weather wherever they are! Today's post is a spread in my small PL album, with pictures from last year's vacation on Gotland. We had fantastic weather and lovely days then - I keep my fingers crossed that this year's stay will be as good.



Precis som i förra veckans inlägg så har jag blandat egengjorda PL-kort med kort från ett kit. Jag har stämplat med ett plastlock doppat i akrylfärg från Martha Stewart. :)

* * *

Just like in last week's post I have mixed PL cards that I've made myself with cards from a kit. I have stamped with a plastic lid dipped in acrylic paint from Martha Stewart. :)

Materiallista / List of Supplies:
Project Life Pocket Pages Design 4 6x8 97734
Project Life Mini Kit - Seasons AC380045
Bazzill Cardstock White T10-1001
Martha Stewart Crafts Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Paint High Gloss Beetle Black PL32102
Martha Stewart Craft Paint Metallic Yellow Gold PL 32105
Sizzix Big Shot Machine 657900
Spellbinders Shapeabilities D-lites Sentiments Three S2-139
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
EK Tools Glue Pen 2 Way 55-00010
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
American Crafts Stitced Amy Tan Thickers Chipboard Everyday Kraft 368969
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

  1. AAAhhh!! I loooove it!!! Du är så BRA!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, snälla Anna - jag blir så GLAD!! :D Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!