Fortsätt till huvudinnehåll

Welcome to The Castle!

När jag var på en pysselträff hos min kära kollega Katja i Storvreta så var en av utmaningarna att skapa efter de två mest dominerade färgerna på kläderna på en an de andra deltagarna på träffen. Jag fick min andra kollegas namn på min lapp: Jeanette. Hon hade en svart top och ett par blå jeans så jag fick alltså svart och blått på min lott. Så här blev resultatet. :)

**********

When I was on a crafty event that my dear colleague Katja in Storvreta was hostess for. One of the challenges was to create with the two most dominant colors of the clothes from another participants in the event. I got my second colleague's name on my patch: Jeanette. She had a black top and a pair of blue jeans so I then got black and blue on my lot. This is the result. :)


All the material is to find at Hobbyworlds retailers.

Material
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Caribbean 961565
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Ebony and Ivory 961602
Prima Marketing Art Basics 3D Matte Gel 236 ml 961398
Prima Marketing 12x12 Art Stencil Damask 922344
Prima Marketing Sultry Shimmer Cobolt Color Bloom 573898
Prima Marketing Vintage Metal Precious Stone Color Bloom 573812
Prima Marketing Art Ingredients Micro Beads Black 962555

   

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!