Fortsätt till huvudinnehåll

Smiles

Idag vill jag visa en layout som jag gjort med ett foto från vårt bröllop som ägde rum för 25 års sedan den 26 maj. Fotot är taget efter vigselakten när vi tog emot gratulationer utanför kyrkan från de som var med på vigseln. Det var ett annat mode på den tiden men för mig är det väldigt nostalgiskt med ett foto på både mig själv, min mamma och min mormor.

***
Today I want to show a layout I made with a photo from our wedding which took place 25 years ago on May 26th. The photo was taken after the ceremony when we received the congratulations outside the church from those who attended. There was another fashion at the time, but for me it is very nostalgic with a photo of both myself, my mother and my grandmother.


Till layouten har jag använt mönstrade papper från Pion Designs serie Paris Flea Market som Pion Design så generöst sponsrat teamet med.

***
For the layout, I used patterned paper from Pion Design series Paris Flea Market as Pion Design so generously sponsored the team with.
Material/Supplies:
Pion Design -  Paris Flea Market – Pink Fabric PD5704
Pion Design -  Paris Flea Market 6x6  - By the Eiffel Tower 6x6” PD5801
Bazzill Classic Eggshell 10-1003
My Mind’s Eye – On Trend – ”Cool” Decorative Brads OT1001
Prima Marketing Flowers Isabella - Videtta 581749 
Martha Stewart Frame Border Punch Cartridge – Floral TIle 42-65005
Prima Marketing Sparkling Pastels Storm Cloud - Color Bloom 573768
Graphic 45 - Artisan Style Cling Stamps 2 IC0327S
Prima Markerting 4x6 Cling Stamp - Coffee Stains 580247
Prima Color Bloom - Boysenberry 580278
Prima Sparkling Pastels Cotton Candy - Color Bloom 573737
Versa Inkpad Mini Bubble Gum PEMFB34
Versafine Small Onyx Black TSVFS082
Adhesive Value Pack 01697-30

Kommentarer

  1. Jabongworld.com is your one stop destination to buy Indian Ethnic Wear across the globe. We are the international arm of Jabong.com, which is a leading fashion and lifestyle E-Commerce portal in India. In a very short span of time, we have become pioneers in selling an exclusive array of classic Indian Ethnic wear that primarily include sarees, lehengas, sherwanis, kurtis, kurta, jewelry, bags etc. among our vast catalogue of women, men and kids apparel. We have also included western and indo-western apparels in our catalogue to provide extensive shopping options to our customers.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!