Fortsätt till huvudinnehåll

Life is a Journey - Project Life

Dagens projekt jag tänker visa er är en sida i ett av mina små PL-album (PL = Project Life). Jag dokumenterar stort som smått och på just den här sidan har jag med en bild på min bil när jag just hade hämtat ut den från bilhandlaren - bara några kilometer stod på mätaren. Jag tyckte det passade väldigt bra med just dessa PL-papper från Crate Paper till dessa bilder.

* * *

Today's project is a page from one of my smaller-sized PL albums (PL = Project Life). I document both big and small events, and on this particular page I have a photo of my car when I had just picked it up from the car dealer's - only a few kilometres were on the mileage counter. I thought it very suitable to use these PL cards from Crate Paper for this project. 


Materiallista / List of Supplies:
Crate Paper Journey Double-sided cardstock 12"x12" Let’s go 683742
Crate Paper Journey Double-sided cardstock 12”x12” Navigate 683740
Crate Paper Journey Chipboard stickers 12”x12” Gold Foil Accents 683751
Crate Paper Journey Cardstock stickers 6"x12" Accents & Phrases with Gold Foil 683752
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Project Life Pocket Pages Design 4 6x8 97734

Tack för besöket! / Thanks for the visit!


Kommentarer

  1. Så snyggt Ju!!! Härliga dekosar och ändå stilfullt.... du kan du!!! Tyckte det var lite svårt att tänka helhet med dekorationer på min sida ....Men man lär så länge man lever och nu fick jag input igen :) TACK!! Kram Anna :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!