söndag 21 juni 2015

Life is a Journey - Project Life

Dagens projekt jag tänker visa er är en sida i ett av mina små PL-album (PL = Project Life). Jag dokumenterar stort som smått och på just den här sidan har jag med en bild på min bil när jag just hade hämtat ut den från bilhandlaren - bara några kilometer stod på mätaren. Jag tyckte det passade väldigt bra med just dessa PL-papper från Crate Paper till dessa bilder.

* * *

Today's project is a page from one of my smaller-sized PL albums (PL = Project Life). I document both big and small events, and on this particular page I have a photo of my car when I had just picked it up from the car dealer's - only a few kilometres were on the mileage counter. I thought it very suitable to use these PL cards from Crate Paper for this project. 


Materiallista / List of Supplies:
Crate Paper Journey Double-sided cardstock 12"x12" Let’s go 683742
Crate Paper Journey Double-sided cardstock 12”x12” Navigate 683740
Crate Paper Journey Chipboard stickers 12”x12” Gold Foil Accents 683751
Crate Paper Journey Cardstock stickers 6"x12" Accents & Phrases with Gold Foil 683752
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Project Life Pocket Pages Design 4 6x8 97734

Tack för besöket! / Thanks for the visit!


1 kommentar:

  1. Så snyggt Ju!!! Härliga dekosar och ändå stilfullt.... du kan du!!! Tyckte det var lite svårt att tänka helhet med dekorationer på min sida ....Men man lär så länge man lever och nu fick jag input igen :) TACK!! Kram Anna :)

    SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...