Fortsätt till huvudinnehåll

I love glitter!

Jag älskar verkligen glitter, det tror jag knappast undgått någon vid det här laget. ;) På bilderna jag scrappat nedan är det en del av alla smycken jag använder. :)

Här har jag jobbat med bara svart och vit och stämplat bakgrunden. Blommorna har jag sprayat med Color Bloom och sedan öst på med bling och glitter av alla de slag. :)

***********

I really love glitter! I don't think that anyone doesn't know it by now. ;) The pictures below are taken off some of my jewellrys that I often use.

I have been working with just black and white and created the beackground with stamps. The flowers are colored with Color Bloom Spray and used a lot of glitter and gems. :)

Material
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
Bazzill Basics Classic Chantilly T10-1006
EK Tools Journaling Pen Black Single 55-30054
Marianne Design Paper Roses Green RB2207
Prima Marketing Pearls with lace Black 540883
Prima Marketing Sultan Center Black and White 535209
Prima Marketing Vintage Metal Precious Stone Color Bloom 573812
Prima Marketing Sparkling Pastels Storm Cloud Color Bloom 573768 
Prima Marketing Cling Mount Stamps Almanac 555146
Prima Marketing 4x6 Cling Stamp Coffee Stains 580247
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Ebony and Ivory 961602
Prima Marketing Cartographer SIIC 573157  
Tsukineko Versafine Onyx Black TSVF082 


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!