Fortsätt till huvudinnehåll

For my Pens

Nu har jag målat med Martha Stewarts Vintage Decor Paint. Jag älskar dessa tjocka och täckande färger.

***

Now I have painted with Martha Stewart Vintage Decor Paint. I love these thick and opaque colors.


Blått i botten och målat sedan med vitt. Slipa lite lätt och sedan lyser det blåa lätt igenom.

***

Blue at the bottom and painted then with white. Grind a little light and then lit the blue light through.


 Små läckra handtag från Graphic45 gör det där lilla extra på lådan. har använt mig av en stencil från Folk Art Stencil. 

***

Small delicious handles from Graphic45 do that little extra to the box. have used a stencil from the Folk Art Stencil.


 På den övre delen av min låda har jag använt lite Antique Wax. Den får då en härlig och slitet utseende.

***

At the top of my box, I have used a little Antique Wax. It will then have a lovely and worn appearanceMaterial/List of Supplies:
Martha Stewart Craft Paint Utility Brush Set 3pc PL32246
Martha Stewart Crafts Vintage Décor Matte Chalk Paint - Blue Agave PL33533
Martha Stewart Crafts Vintage Décor Matte Chalk Paint - Wedding Cake PL33519
Martha Stewart Crafts Vintage Décor Wax - Antique PL3355
Martha Stewart Crafts Vintage Décor Wax - Clear PL33562
Martha Stewart Craft Paint Foam Pouncers Set 6pc PL32243
Graphic45 Shabby Chic Door Pull 4500842


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!