Fortsätt till huvudinnehåll

Du är guld värd / You are worth gold

Tim Holtz har roliga papper som kallas Paper Stash Resist, det är block med papper som har färdiga embossade mönster som man färglägger själv. I det block jag har finns samma fönster både på vita och beiga papper.

***
Tim Holtz have fun paper called Paper Stash Resist, that are blocks of paper that has finished embossed pattern to coloring yourself. In the blocks I've have it is the same pattern on both white and beige paper.


Till detta enkla kort har jag använt ett av pappren som har embossade stjärnor och sedan kladdat med olika rosa, röda och lite grå färger. När man torka bort den överflödande färgen så framträder stjärnorna på ett läckert sätt.

***
For this simple card I have used one of the white papers to the background that has embossed stars on it and then smeared with various pink, red and a little gray colors. When you wipe away the abundant color so emerges the stars in a stylish way.


På dessa bilder ser man den coola bakgrunden tydligt.

***
On these images you see the cool background clearly.


Det är otroligt roligt att jobba med dessa papper, man kan få så totalt olika resultat beroende på vilka färger man använder.

***
It's incredibly fun to work with these papers, one can get so totally different results depending on what colors you use.Material/Supplies:
Tim Holtz Paper Stash Resist TH93112
My Mind’s Eye – On Trend – ”Sweet” Chipboard Buttons OT1008
Bazzill Foil Board 12x12 Hot Pink 305093
Studio Calico Seven Paper - Amelia - 001 Paper
Prima Marketing Watercolor Pencils Spring & Fall 576721
Martha Stewart Craft Satin Pink Dahlia PL32040
Martha Stewart Craft Satin Pink Dahlia PL32040
Martha Stewart Craft Satin Easter Egg PL32042
Martha Stewart Craft Satin Fuchsia 33508
Versafine Small Onyx Black TSVFS082
Bazzill Classic White T10-1005
Prima Art Basics - 3D Gloss Gel 236 ml 961381
Adhesive Value Pack 01697-30
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!