Fortsätt till huvudinnehåll

Vinnare i maj / Winners in May

Maj månad är snart slut och det betyder att det är dags för oss att avslöja månadens två vinnare.

Det kom in en hel massa tokfina bidrag denna månad, vilket gjorde det hela mycket svårare att utse vinnarna. 

Vinnare blev bidrag nr 17 - Marianne / mian:


Månadens kreativa vinnare blev: Bidrag nr 28 - Jessika

Motiveringen lyder: Det stilrena upplägget "till trots" så har Jessika skapat en fantastiskt läcker och väldekorerad layout där fotot står i fokus.


En massa gratulationer till er båda! Kontakta Helena på helena @ hobbyworld.se (ta bort mellanslag före och efter @) för mer information om era vinster!

Tack till alla som deltog denna månad! Era alster var enormt snygga, allihop!

Den första juni är det dags för nästa tävling - häng på oss då också vet ja'!
-------------------------------------------
May is soon over and it's time for us to reveal this month winners in our challenge.

Above you can see the two projects we chose this month.

A bunch of congratulations to both of you! Send an e-mail to Helena for more information regarding your prizes!

Thanks to all who participated this month! Your projects was amazingly beautiful!

At June 1st it's time for next challenge - come and join us then!

Kommentarer

 1. Oh My Good!
  Vilken tok Ära!! Tack Tack Tack.
  Nu blir jag till och med lite rörd....

  Samtidigt vill jag säga Grattis till Jessica för DIN layout gillade jag :)

  Kramar till Er alla...

  SvaraRadera
  Svar
  1. STORT grattis till både Marianne och Jessika!!! Underbart fina alster från er båda! :D

   Radera
 2. Tack så mycket!
  Va kul att få höra en sådan motivering, det värmer :D
  och grattis till dig också Marianne!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis, tjejer! Fantastiska alster! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!