Fortsätt till huvudinnehåll

Till mor med Pion Design / For mother with Pion Design

Jag visar ytterligare ett kort idag, ett morsdagskort i rosa. Till kortet har jag använt papper som vi har blivit sponsrade av Pion Design med deras serie Flea Market.
 
***
I show another card today, a Mother's Day card in pink. To the card I used paper that we have been sponsored by Pion Design with their series Flea Market.

 
 
De utstansade blommorna, texten och pilarna målade jag med pastellpennor för att få en akvarelleffekt.
 
***
The die-cut flowers, text, and arrows have I painted with pastel pencils to get a watercolor effect.

 
Material/Supplies:
Pion Design -  Paris Flea Market 6x6 – Parisian ladies 6x6” PD5802
Pion Design -  Paris Flea Market 6x6 – Pink Fabric 6x6” PD5805
Martha Stewart Crafts Wildflower Layering Punch 42-36005
Prima Marketing Watercolor Pencils Spring & Fall 576721
Couture Creations Everyday Essentials – Mini Flower set 1 CO724126
Couture Creations Everyday Essentials – Chevron Arrow CO724104
Sizzix Thinlits Die Set 102PK - Alphanumeric SX660210
Basic Grey Spice Market 12"x12" Alphabet Stickers SPC-4530
American Crafts Dear Lizzy ENAMEL DOTS Serendipity 369215
 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!