Fortsätt till huvudinnehåll

Sommarfest / Summer Party - Project Life

Idag visar jag en sida i mitt "stora" PL-album - 12x12. Jag har både ett litet album och detta och jag brukar göra sidor i båda när andan faller på. Jag följer inga bestämda veckor eller att jag måste scrappa på ett visst sätt - jag gör en sida när jag känner för det och det kan vara om vad som helst. Dagens sida visar Kajsas sista sommarfest/avslutning på dagis i juni 2014 - tillsammans med Julius, såklart! :)

* * *

Today I'm showing you a page in my large Project Life album - 12x12. I have both a small album and this one, and I make pages in both whenever I feel like it. I don't do one page every week, I just make a page on anything, when want to. Today's page is about Kajsa's last summer party at daycare in June 2014 - together with Julius, of course! :)


Materiallista / List of supplies:
We R Memory Keepers 12x12 Ring 9-4x4 Photo Sleeves 10pk 50034-6
Bazzill Cardstock White T10-1001
EK Tools Glue Pen 2 Way 55-00010
EK Tools Corner Rounder Mini Set Punch 54-70026
EK Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
American Crafts Adorn Black Foam Thickers 683692
American Crafts Dear Lizzy Fine & Dandy - Shenanigans 370065
American Crafts Dear Lizzy Fine & Dandy - Pretty Packages 370070
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Basic Grey Mini Alpha Stickers Cranberry CPT-4577
Martha Stewart Crafts Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft paint Satin Wedding Cake 32076
Martha Stewart Craft paint Satin Pink Carnation 32037
Martha Stewart Craft paint Satin 33508
Martha Stewart Craft paint Pearl Pink Taffeta 32117
Prima Marketing Sultry Shimmer Peony - Color Bloom 573904
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

 1. ÅÅÅÅ!!! TACK!!! Vad befriande, nu kanske jag också vågar börja använda mina foto fickor och PL kit.... Super fint har du gjort!! TACK!! Kram Anna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Anna! Det klart du ska börja använda ditt PL-material! Jag kanske måste ge dig en liten utmaning för att puffa igång dig...? ;)

   Radera
  2. Sitter här och njuter av din fina sida igen.... Tror bestämt att jag iallafall ska försöka göra en PL sida till Er utmaning den här månaden eftersom man fick göra vad som helst :-) Vi får väl se.:-) kram Anna

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!