Fortsätt till huvudinnehåll

Shakerkort till student / Shaker Card for graduation

Vi är just nu mitt i en härliga tid på året när ljuset har kommit tillbaka och värmen börjar göra sitt antåg. Denna tid kan också innehålla en massa roligt festligheter som ex. konfirmation, studentfirande, morsdag och kanske bröllop. Själv ska vi uppvakta min systerdotter och hennes pojkvän som tar studenten i år. Inför detta har jag gjort några studentkort och det första är ett shakerkort.

***
We are right now in the midst of a glorious time of the year when the light has come back and the heat begins to come back. This time can also contain a lot of fun festivities e.g. confirmation, graduation celebration, Mother's Day and maybe weddings. We are going to celebrate my niece and her boyfriend who graduates this year. Prior to this I have done some graduation cards and the first is a shaker card.


Shakerkort med paljetter blir lite extra festligt.

***
Shaker Card with sequins gets a little extra festive.


Orden ”Grattis till” är skrivet med en svart Silhouette Sketch Pen och ordet "Studenten" har jag skurit ut i svart cardstock med Silhouette Cameo.

***
The words "Grattis till” (eng = Congratulations) is written with a black Silhouette Sketch Pen and the word ”Studenten” (eng = Graduation), I cut out in black cardstock with Silhouette Cameo.


Material/Supplies:
My Mind’s Eye – On Trend – ”Party” Gems Paper OT1010
My Mind’s Eye – On Trend – ”Sweet” Silly Paper OT1015
My Mind’s Eye – On Trend – ”Cool” Chipboard Stickers OT1003
My Mind’s Eye – On Trend – ”Happy” Sequins OT1017
Bazzill Classic White T10-1005
Bazzill Classic Black T10-1075
Silhouette Cameo 12 tum Startpaket 199218
Silhouette Black & White Sketchpen 199604
Spellbinders Nestabilities Classic Ovals LG S4-110
Adhesive Value Pack 01697-30


Kommentarer

  1. Såå läckert och underbara papper!!! :) Kram Anna :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!